nl

Gebeurt er een ongeluk, ramp of calamiteit in of bij een organisatie, dan is snelle hulp noodzakelijk. Met Stan zorg dat je dat burgerhulpverlening goed is geregeld binnen jouw gemeente en organisatie.

Neem contact op!
Lees meer

Stan: Care. Safe. Secure. 


Stan: optimale inzet van BHV’ers binnen organisaties

Gebeurt er een ongeluk, ramp of calamiteit in of bij je organisatie waarbij er bijvoorbeeld ontruimd moet worden, dan is snelle hulp noodzakelijk. De BHV’ers binnen jouw organisatie zijn meestal als eerste ter plaatse bij een calamiteit. Binnen elke organisatie is het een uitdaging om je BHV goed te organiseren. Je BHV-organisatie is immers niet 24 uur per dag hetzelfde (denk aan personele bezetting). Dan is het prettig om te weten dat er burgerhulpverleners uit de directe omgeving standby zijn bij een calamiteit. Door middel van slimme technologie kun je 24/7 jouw BHV-organisatie monitoren. En hoe bereik je jouw BHV-organisatie en laat je hen weten wat de calamiteit is en waar deze plaatsvindt? Met Stan optimaliseer je de veiligheid van je organisatie, doordat je snel en efficiënt de juiste personen kunt alarmeren op basis van een vooraf opgesteld scenario (zoals BHV’ers, burgerhulpverleners, directie, persvoorlichter, etc.). Hoe werkt dat?

Hoe werkt het?

Meer informatie over de werking van het systeem?

Lees hier verder!

Inzicht in je BHV’ers

In het dashboard van Stan the safety staff heb je een overzicht van alle BHV’ers en overige medewerkers binnen jouw organisatie met hun specifieke competenties. Bovendien heeft het Hoofd BHV binnen jouw organisatie door middel van deze database altijd inzicht in de status van diplomering en benodigde herhalingstrainingen van zijn BHV’ers. Bij calamiteiten worden in eerste instantie de aanwezige BHV’ers gealarmeerd, eventueel aanvullend ook BHV’ers die op het moment van de calamiteit niet aan het werk zijn of zelfs Stan hulpverleners in de directe omgeving. De directie en persvoorlichter kun je indien nodig ook alarmeren.

Alarmering via de Stan app

Alle BHV’ers met een iPhone of Android-smartphone hebben toegang tot de Stan app, deze is gratis te downloaden in de App Store of Play Store. Dankzij de GPS-functie op smartphones van aangesloten BHV’ers, is het mogelijk om competentiegericht te alarmeren.

Neem contact op!

Benieuwd wat Stan voor jouw organisatie kan betekenen? Bel met onze collega Koos van der Helm!

Bel meteen

Meer informatie over Stan the safety staff

Heb je behoefte aan meer informatie over Stan the safety staff? Laat hieronder je gegevens achter, dan ontvang je onze factsheet!

Referentie en trackrecord van Stan:

  • "Door de veranderingen binnen de zorg, moeten we veiligheid anders borgen. Stan the safety staff maakt het voor ons mogelijk dat we extra handen beschikbaar hebben als het erop aankomt!"

    Jan Stronkhorst, Unitmanager Facilitair Het Baken

    Lees de Stan Story
60.722

hulpverleners geregistreerd

23.107

alarmoproepen

480.000

hulpverleners gealarmeerd

00:01:40

gemiddelde reactietijd