nl
Lees meer

Optimale inzet van BHV’ers binnen bedrijven

Ik heb interesse als bedrijf of organisatie

Gebeurt er een ongeluk, ramp of calamiteit in of bij je bedrijf, dan is snelle hulp noodzakelijk. De BHV’ers binnen jouw organisatie zijn meestal als eerste ter plaatse bij een calamiteit. Een BHV-organisatie is niet 24 uur per dag hetzelfde. Door middel van beacons kun je 24/7 je BHV-organisatie monitoren. En hoe bereik je jouw BHV-organisatie en laat je hen weten wat de calamiteit is en waar deze plaatsvindt? Met Stan optimaliseer je de veiligheid van je organisatie. Hoe werkt dat?

Inzicht in je BHV’ers

In het dashboard van Stan the safety staff heb je een overzicht van alle BHV’ers binnen jouw organisatie met hun specifieke competenties. Bij calamiteiten worden in eerste instantie de aanwezige BHV’ers gealarmeerd, eventueel aanvullend ook BHV’ers die op het moment van de calamiteit niet aan het werk zijn. Bovendien heeft het Hoofd BHV binnen jouw organisatie door middel van deze database altijd inzicht in de status van diplomering en benodigde herhalingstrainingen van zijn BHV’ers.

Alarmering via de Stan app

Alle BHV’ers met een iPhone of Android-smartphone hebben toegang tot de Stan app, deze is gratis te downloaden in de App Store of Play Store. Dankzij de GPS-functie op smartphones van aangesloten BHV’ers, is het mogelijk om gericht te alarmeren.

Realtime monitoring met Stan Beacon

Met de Stan Beacon is er altijd realtime informatie over de inzetbaarheid van BHV’ers op de werkvloer. De Stan Beacon hangt op een strategische plaats binnen het betreffende pand en registreert door middel van bluetooth op smartphones de aanwezigheid van BHV’ers. Daarom kun je bij calamiteiten heel gericht BHV’ers alarmeren en heeft het Hoofd BHV altijd direct inzicht in de hulpverlening.

Maak een afspraak

Meer informatie over Stan the safety staff

Heb je behoefte aan meer informatie over Stan the safety staff? Laat hieronder je gegevens achter, dan versturen wij je binnen 5 werkdagen onze factsheet!